Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Deals with Gold και ΕΑ publisher sale στο Xbox Store

*
Οι προσφορές στο Xbox Store αυτή την εβδομάδα για τους συνδρομητές Xbox Live Gold είναι διπλές. Πέρα από τα εβδομαδιαία Deals with Gold, στο πλαίσιο της προωθητικής ενέργειας ΕΑ publisher sale, διατίθενται σε προνομιακές τιμές δεκάδες ΑΑΑ τίτλοι, τόσο για Xbox One, όσο και για Xbox 360. Μεταξύ άλλων, οι κάτοχοι Xbox One μπορούν να αγοράσουν με έκπτωση τα FIFA 18, Battlefield 1 Revolution, Final Fantay XV, Fortnite, Mass Effect: Andromeda, NBA LIve 18, Need for Speed: Payback, The Sims 4, Tom Clancy's Rainbow Six κλπ. Για τους κατόχους Xbox 360 ξεχωρίζουν τα Battlefield 3, FIFA 18, DmC Devil May Cry 4, Mass Effect 2& 3, NBA Jam: On Fire Edition, Samurai Warriors 2 και Skate 3. Τα παραπάνω ισχύουν έως την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου και ώρα Ελλάδας 13:00 μμ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*